Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk az O2 Guru Campus nagyszerű rendezvényén, melyre 2023.4.12–14. között került sor a Sport Donovaly szálloda gyönyörű termeiben. Standunk látogatói saját szemükkel láthatták a PanzerGlass™ védőüvegek tartóssági tesztjét, de felfedezhették portfóliónk számos más termékének előnyeit is.

Sok szó esett már a kivételes PanzerGlass™ védőüvegekről. Ezért úgy döntöttünk, hogy az O2 Guru Campus látogatóinak élőben is megmutatjuk, mire képesek. Igazán örülünk, hogy a tartósságról szóló bemutatónk felkeltette az érdeklődést. Többen azzal fordultak hozzánk, hogy szeretnék maguk is kipróbálni a tesztet.

A PanzerGlassTM tartósságának összehasonlítása a versenytársakkal

Standunkon bemutattuk a nagy nyomás alatt tesztelt védőüvegeket. Az egyes üvegek ellenállását egy speciális nyomóerőmérő berendezéssel (erőmérővel) mértük. Egy szabványos hegyű mérőeszközt nyomtunk az üveghez, és megmértük, hogy kg-ban számolva mekkora erő hatására keletkezik törés.

Összehasonlítottuk a PanzerGlass™ védőüvegeit más, kereskedelemben kapható, versenyképes védőüvegekkel. A várakozásoknak megfelelően a PanzerGlass™ bebizonyította rendkívüli tartósságát, és többszörösen felülmúlta versenytársait. Ez nem csak a védőüvegek terén szerzett sokéves tapasztalatnak köszönhető, de egy speciális szabadalmaztatott technológiai eljárásnak is, melynek kulcsfontosságú része a kemencében végzett alapos temperálás. A legtöbb versenytárs klasszikus kémiai temperálást alkalmaz, amely nem képes olyan hatékonyan keményíteni az üveget.

Csak az érdekesség kedvéért, míg az általánosan kapható üveg már 17-19,5 kg körüli terhelésnél is megrepedt, addig a PanzerGlass™ csak 43 kg-os terhelés hatására repedt meg. Standunk látogatói saját szemükkel látták, hogy a PanzerGlass™ kiváló tartósságra vonatkozó állításai 100%-ban igazak. Nemcsak írásban, de a valóságban is teljes mértékben megmutatkoznak.

Grafén nanotechnológia

Standunk sok látogatóját vonzotta az innovatív grafén nanotechnológia, amelyet a legújabb SBS külső akkumulátorokban alkalmaznak. A klasszikus lítium akkumulátorokhoz képest azonos méretben több energiát tárolnak, gyorsabban töltenek, és mivel kiküszöbölik a lítium használatát, olcsóbbak és könnyebben újrahasznosíthatók. Ezenkívül kis súlyuk, nagy kémiai stabilitásuk és mechanikai rugalmasságuk van.

Töltők GaN technológiával

Az SBS legújabb GaN technológiás (gallium-nitrid) töltői akár 60%-kal kisebbek, mint a klasszikus töltőadapterek. A speciális GaN félvezetők gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb töltést biztosítanak. Az adapter nagy teljesítményének köszönhetően problémamentesen tud laptopot is tölteni, így üzleti útra csak egy adaptert kell vinni, amellyel okostelefont, tabletet és laptopot is tölthet.

Case&me

Az olaszok a divat iránti szeretetükről ismertek, így a legújabb divattrendeket az okostelefon-kiegészítők is tükrözik. A Case&me márkanév alatt az SBS egyedi „Snappy holder” telefontartókat vagy stílusos Amelie kiadású tokokat árul. Ezeket érdekes divatkiegészítőkkel – láncokkal vagy medálokkal – díszíthetjük univerzális rögzítéssel, amely nem csak az Apple okostelefonokkal, hanem más márkákkal is kompatibilis.

Puro

A Puro egy ismert, nagy múltú olasz márka, amely elsősorban okoseszközökhöz gyárt prémium kiegészítőket – kábeleket, töltőket vagy tokokat, és elsősorban az Apple termékekre koncentrál. Az idei évtől az SBS márkaportfólió része, és egyedi, vonzó dizájnú palackokat is kínál. Pontosan erre összpontosítottunk az O2 Guru Campuson tartott előadásunk során.

A Puro palackok rozsdamentes acélból készülnek, és kizárólag biztonságos BPA-mentes anyagokból állnak. Rendkívül ökologikusak, hideg és meleg italokhoz egyaránt alkalmasak. Egyes modellek akár 12 órán keresztül melegen és 24 órán keresztül hidegen tartják az italt. Változatos méretben és érdekes színben kaphatók. Több típus is elérhető – Smart Bottle, Hot & Cold Bottle, Everyday Bottle vagy Outdoor Bottle.

A bemutatóinkat és termékeinket meglátogató értékesítők hatalmas érdeklődése megerősített bennünket abban, hogy kínálatunk a szlovák vásárlók számára is nagyon vonzó. Hiszünk abban, hogy a következő hónapokban, években egyre több üzletben láthatjuk partnereink termékeit. Sok nagyszerű tapasztalatunk van az O2 Guru Campusról, és már nagyon várjuk a következő évet!

Ha felkeltette érdeklődését néhány termék, és szeretné felvenni portfóliójába, tudassa velünk >>.