A közelmúltban raktárunkat új és jelentősen nagyobb telephelyre költöztettük, amelynek területe 4000 m2. Egy nagyobb raktár lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmasabbak legyünk és bővítsük portfóliónkat ügyfeleink számára. A raktárkapacitás bővítése természetes lépés abban a törekvésben, hogy üzleti partnereinknek még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.

40% -kal több hely

Az új raktár 40% -kal nagyobb, mint az eredeti telephelyünk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy jelentősen növeljük tárolókapacitásunkat, és jobban alkalmazkodjunk az ügyfelek igényeihez. Minden árut áthelyeztünk az új telephelyre, és készen állunk arra, hogy minden megrendelést és követelményt nagyobb hatékonysággal és sebességgel kezeljünk.

A rugalmasság kulcsfontosságú

A tárolási kapacitás gyakran kritikus tényező üzleti partnereink gyorsan változó igényeinek kielégítésében. Új, nagyobb helyiségeinkkel minden igényt kielégítve tudunk reagálni a változatos igényekre és a piaci változásokra. Függetlenül attól, hogy raktározásra, kézbesítésre vagy átfogó logisztikai megoldásra van-e szükség, képesek vagyunk nagyobb választékot nyújtani termékkínálatunkban, és ugyanakkor jobban alkalmazkodni a jelenlegi és jövőbeli B2B partnerek egyedi igényeihez.

Átfogó szolgáltatások

Üzleti partnereinknek átfogó megoldásokat kínálunk, amelyek nem csak raktárhelyiségeket, hanem általános üzleti támogatást is tartalmaznak. Kínálatunk a logisztikai szolgáltatások széles skáláját tartalmazza, beleértve az értékesítési területek forgalmazását, tervezését, szervezését és optimalizálását. Több éves bizonyított know-how-t biztosítunk a megfelelő termékek kiválasztásában, a planogramok készítésében, az értékesítési elemzésben, valamint a vizuális merchandisingban.

Emellett vonzó prezentációkkal, hirdetésekkel és a POS anyagok különböző formáival is gondoskodunk a termék promóciójáról.

Gyorsabb kiszállítás

Tudjuk, hogy minden cég ideje értékes, ezért arra törekszünk, hogy a termékeket a lehető leggyorsabban szállítsák. Egy új és nagyobb raktárral több termék lehet raktáron, ami lerövidíti a szállítási időt. Ez még hatékonyabbá teszi a megrendelések feldolgozását és kiküldését.

Fő célunk, hogy üzleti partnereinknek maximális elégedettséget nyújtsunk, és segítsük a cég növekedését és sikerét. Örömmel várjuk, hogy új és kibővített raktáraink segítségével még jobb és átfogóbb támogatást tudjunk nyújtani.