A céges autók rendkívül fontosak vállalatunknál. Naponta használjuk őket, hogy meglátogassuk ügyfeleinket, akiknek Szlovákia-szerte mindenhol vannak üzleteik. Jó eséllyel találkozott már velük az úton. Most azonban vonzó márkajelzéssel rendelkeznek, amely kiemeli fő partnereink – az SBS és a PanzerGlass – logóit.

Az SBS és a PanzerGlass termékei portfóliónk jelentős részét képezik, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy jó együttműködést alakítottunk ki ezekkel a tekintélyes márkákkal.
Ezért döntöttünk úgy, hogy céges autóinkon is bemutatjuk őket. Olyan egyedi dizájnokat készíttettünk, amelyek első pillantásra megragadják a tekintetet, és egyszerűen nem lehet nem észrevenni őket, még a csúcsforgalomban sem.

Stílusos megjelenés

Az SBS-logóval ellátott autók fehér színűek, a logót pedig stílusos grafikai elemek egészítik ki a karosszérián. Az egyes árnyalatok az SBS vizuális identitása alapján lettek kiválasztva, így azok még távolról is egyértelműen azonosíthatók. A dizájnt szépen kiegészíti a portfóliónkban található SBS-termékek látványvilága.

A PanzerGlass márkájú autók esetében sötétebb grafikai elemeket választottunk, amelyek megfelelnek a jól ismert dán cég vizuális stratégiájának. A PanzerGlass felirat narancssárga színe magától értetődő. A márkajelzés kiegészül a védőüveggel ellátott okostelefon látványával.

Hatékony mozgóreklám

Mivel céges járműveink folyamatosan úton vannak, egyfajta mobil reklámot jelentenek, ami az SBS és a PanzerGlass márkák ismertségét növeli Szlovákia-szerte. Szó szerint, mert minden régiónak megvan a saját márkakereskedése. Az egyes autók leggyakrabban benzinkutaknál, bevásárlóközpontokban és szinte bárhol láthatók, ahol ügyfeleink tartózkodnak.