Használja a Fast Skint okostelefonok, táblagépek vagy okosórák védőfóliáinak vágására? Akkor mindenképpen meg kell ismernie az egyedülálló Fast Skin Plus és Skeen kiegészítőket. Ezeknek köszönhetően a Fast Skin funkcionalitását további praktikus lehetőségekkel bővítheti, amelyeket ügyfelei kétségtelenül értékelni fognak!

Ezekkel a bővítményekkel nagyon könnyű elkezdeni. Egyszerűen adja hozzá a Fast Skin Plus vagy a Skeen készüléket a Fast Skin 3.0 alapkészülékhez, és máris készen áll a használatra, mindenféle bonyolult konfiguráció nélkül.

Fast Skin Plus

A Fast Skin Plus bővítmény egy speciális védőfólián alapul, amelyet szokatlan módon – egy egyedülálló vákuumkészülékkel – visznek fel a készülékre.

Miért éppen a Fast Skin Plus?

A Fast Skin Plus kivételes tulajdonsága a felület, amely érintésre üvegre hasonlít. Könnyen siklik rajta az ujja, és prémium érzetet ad. Ráadásul nem maradnak rajta ujjlenyomatok, így a kijelző mindig tisztának tűnik. Gyakorlati szempontból az önregeneráló funkció jelentős előnyt jelent. Ha például egy éles tárggyal megkarcolja a fóliát, a karcolás fokozatosan magától eltűnik, és láthatatlanná válik.

Az UV-technológiának köszönhetően a fólia megkeményíti a szerkezetét, és szilárdan tapad a kijelzőhöz. Nem kell aggódnia, hogy leválik vagy buborékok képződnek. Mivel a fólia rugalmas, nem törik kisebb, éles szélekkel rendelkező részekre, amelyek erős ütközések esetén sérülést okozhatnak.

Egyedi alkalmazási folyamat

A Fast Skin Plus másképp kerül a készülékre, mint a hagyományos Fast Skin fóliák. Az eljárás azonban nagyon egyszerű. Az első lépésben a Fast Skin 3.0 vágja ki a fóliát az adott készülékhez. Több mint 4000 vadonatúj és régebbi modellt támogat. Ezt követően a kijelzőre helyezzük, majd behelyezzük a Fast Skin Plus készülékbe. Ez az első lépésben a legkisebb buborékokat is eltávolítja a vákuum alkalmazásával.

A Fast Skin Plus fólia ezután UV-fénynek van kitéve, amely sterilizálja az egész készüléket, szilárd tapadást biztosít a képernyőhöz, és ami a legfontosabb, keményíti a felületet. Ez kiváló szilárdságot, karcállóságot és tartósságot biztosít, még kemény környezetben való használat esetén is.

Skeen

A Skeen bővítménnyel bármilyen fényképből személyre szabott védőfóliát készíthet készülékei hátoldalára. Ez a bővítmény a mellékelt Epson Skeen nyomtatóra támaszkodik, amely kommunikál a Fast Skin eszközzel.

Többrétegű anyag

Az így kapott fólia több rétegből áll, amelyek közül a legvastagabb egy kiváló minőségű poliészter TPU-fóliából áll. A rétegek kombinációja kis vastagsága ellenére kiváló védelmet nyújt az ütésekkel és karcolásokkal szemben. A képernyőfóliához hasonlóan regeneráló funkcióval rendelkezik. Ennek köszönhetően egy karcolás után magától regenerálódik, így mindig úgy néz ki, mintha új lenne.

Természetesen a maximális átlátszóságnak köszönhetően a fóliához mellékelt fénykép tökéletesen látható. Előnye továbbá a könnyű tisztíthatóság és az, hogy az ujjlenyomatok nem maradnak meg a felületen. A fólia könnyen felvihető a készülékre, és nem áll fenn a buborékok és egyéb hibák kialakulásának veszélye.

Könnyű kivitelezés

A Skeen bővítmény előnye, hogy az ügyfél maga tervezheti meg a fóliakialakítást. Ennek két módja van.

  • A boltjában. A QR-kód beolvasásával egy sablon jelenik meg, amelyben intuitív módon létrehozhatják saját fóliadizájnjukat. Fényképeket, szövegeket adhat hozzá, megváltoztathatja a színeket stb.
  • Az otthona kényelmében. Az ügyfél egy eszközlistából kiválasztja a sajátját, amely alapján a sablon megjelenik, és a saját ízlésére szabhatja azt.

Miután az ügyfél elkészítette a tervét, egyszerűen elküldi azt Önnek, és a Fast Skin a Skeen nyomdával együttműködve gondoskodik annak kiváló minőségű védőfóliává történő átalakításáról. Ezt az üzletben dolgozó munkatársak könnyedén és azonnal felhelyezik a készülékére.

Szeretné kihasználni a Fast Skin egyedi bővítményeinek előnyeit? Lépjen kapcsolatba velünk >>. A Fast Skint már számos partner használja Szlovákiában, de más országokban, például a Cseh Köztársaságban és Magyarországon is.