Május 24-25-én Olaszországban került megrendezésre az SBS THE NEXT 2023 új termékek kiállítása, és természetesen mi sem maradhattunk ki. Megnézhettük az olasz gyártó portfóliójába került legújabb darabokat, és láthattuk, merre tart a technológia világa az elkövetkező években.

Az ilyen rendezvényeken való részvételünknek köszönhetően folyamatosan tanulunk, megismerjük az új trendeket, és képesek vagyunk gyorsan reagálni rájuk. Így képesek vagyunk ügyfeleinknek a legújabb termékeket és technológiákat kínálni, amelyeknek nagy esélyük van a sikerre.

Új Fast Skin termékek

Az SBS szokás szerint új Fast Skin termékeket mutatott be a kiállításon. Láthattuk a legújabb Fast Skin Mini modellt, amely kompaktabb méretekkel rendelkezik – mindössze 49 x 20 x 21 cm -, és legfeljebb 10,2“ okostelefonok vagy tábletgépek védőfóliáinak gyártására készült.

Szintén újdonság a speciális Foldable védőfólia, amelyet összecsukható okostelefonokhoz terveztek. Kiváló védőtulajdonságokkal, öngyógyító funkcióval, 100%-os átlátszósággal és érintésérzékenységgel, valamint könnyű ragasztással nyűgöz le. A Fast Skin termékportfólióba bekerült a Prime fólia is, amely taszítja az esetleges ujjakon lévő zsírréteget, hogy a kijelző tiszta és foltmentes maradjon.

Rengeteg új energiaellátó eszköz

A THE NEXT 2023 kiállításon nagy figyelmet fordítottak a GaN és a grafén technológiát alkalmazó legújabb SBS energiaellátó eszközökre.

A GaN (gallium-nitrid) töltők 3x hatékonyabbak, mint a hagyományos szilícium alapú töltők, körülbelül 60%-kal kisebbek, és akár 10x gyorsabban képesek feltölteni egy telefont, mint a hagyományos töltők. A legújabb SBS GaN adapter teljesítménye akár 140 W is lehet, ami felülmúlja a legtöbb versenytársát. Emellett sokkal hatékonyabbak, mivel kevesebb áramot fogyasztanak az áram konverziójához. Ez teszi őket a szakértők szerint a töltés jövőjévé.

A power bankokban használt Graphen technológia is figyelemre méltó. A grafén akkumulátorok több energiát képesek tárolni, gyorsabban töltődnek, és mivel nem tartalmaznak lítiumot, megfizethetőbbek, ökologikusabbak és könnyebben újrahasznosíthatók. Az ügyfelek értékelik kompakt méretüket és nagy teljesítményüket.

Innovatív töltőadapterek és power bankok

Az új 20 W-os SBS NanoTube Colors töltőadapterek kompakt méretükkel, könnyű súlyukkal, vonzó színeikkel, nagy töltési sebességükkel és számos okostelefonnal és tablett készülékkel való széles körű kompatibilitásukkal nyűgöznek le. A kiállítás egyik legnépszerűbb termékei közé tartoznak a klasszikus, 3 kimenettel rendelkező NanoTube adapterek is, amelyekkel egyszerre több eszközt, akár egy laptopot is tölthet.

Szintén említésre méltó az új NanoTube power bank, amely 5000 mAh kapacitással rendelkezik, mégis rendkívül kompakt, és könnyen elfér akár egy kisebb kézitáskában is. Nagyobb, 10 000 Ah kapacitású változatok is elérhetőek.

Az új power termékek közül a Mag power bank is felkeltette az érdeklődésünket, amely vezeték nélkül nagyon gyorsan képes feltölteni a telefont. Előnye a könnyű súlya, kis mérete, ugyanakkor nagy, 5000 mAh-s kapacitása. Elérhető 10 000 mAh-s változatban is.

Érdekes audio termékek

Az SBS ismét sok új audio terméket mutatott be nekünk. Például lenyűgözött minket az elegáns One Color vezeték nélküli fejhallgató, amely több stílusos színben is kapható. Akár 3 órán át is üzemképesek, és praktikus érintésvezérlővel rendelkeznek.

A JAZ márka bemutatta a stílusos Allox vezeték nélküli fejhallgatót, amely nemcsak nagyszerűen játszik és akár 4 órán át is üzemképesek, hanem praktikus ENC környezeti zajszűrő funkcióval is fel van szerelve. Így telefonálásra is kiválóan alkalmasak.

A figyelmünket felkeltették az átlátszó szerkezetű Music Hero ICY fülhallgató is. Melyek lenyűgöznek a 3 órás üzemképességükkel és a kiváló hangminőséggel is.

Természetesen a fent említett termékeken kívül számos más újdonságot is láthattunk. Sokukat már fokozatosan teszteljük, és amint minden vizsgálaton átmennek, elkezdjük kínálni őket partnereinknek, hogy a piacon lévő legújabb technológiákat minél hamarabb eljuttathassák ügyfeleikhez.