Elege van már abból, hogy az üzletekben járkál, és védőfóliát keres az okoskészülékére? Az SBS mobile olasz gyártó olyan egyedülálló megoldást kínál, amely figyelmet érdemel. A Fast Skin egyfajta védőfólia-nyomtató, amely több mint 4000 különböző intelligens eszközre képes precízen kivágni a védőfóliát.
És nemcsak okostelefonokhoz, hanem táblagépekhez és okosórákhoz is.

A Fast Skin előnye a kompakt, elegáns kialakítás és a gyors működés. A fóliát egyszerűen behelyezi a bemeneti nyílásba, majd kiválasztja a sajátját a több mint 4000 eszköz közül, elindítja a kivágást, és körülbelül 1 perc alatt kész védőfóliát kap. Ez pontosan az adatbázisból származó eszköz méreteire lesz vágva.

A támogatott okostelefonok, táblagépek és okosórák listája rendszeresen frissül wi-fi-n keresztül, így a Fast Skin a piacon lévő legújabb modellek legújabb fóliáit is képes kezelni. Az adatbázis ugyanakkor olyan régebbi készülékeket is tartalmaz, amelyekhez már nem lehet védőfóliát vásárolni a hagyományos üzletekben. Érdekesség, hogy a Fast Skin nem csak a kijelzőre, hanem az okostelefonok hátoldalára is gyárt fóliákat.

4-rétegű alapfólia

A Fast Skin alapanyaga egy speciális, többrétegű fólia, amely 4 részből áll – egy vágási alapból, egy pozíciós fóliából, egy rendkívül tartós TPU-fóliából és egy védőrétegből. Ezekből a rétegekből azonban végül csak egy, a legfontosabb, a rendkívül tartós TPU-védőfólia marad a készüléken. Ez utóbbi kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megvédik készülékét.

Egyedülálló képernyővédők

Minden védőfólia japán laboratóriumokból származó egyedi anyagból készül. Kiváló ütés- és karcállóság jellemzi, önregeneráló funkcióval rendelkezik, ugyanakkor tökéletesen átlátszó, nem torzítja a kijelző színeit, és nem csökkenti annak érzékenységét. Végül, de nem utolsósorban a fóliák könnyen felhelyezhetők, kellemes tapintásúak, és csökkentik az ujjlenyomatok kockázatát.

Többféle védőfólia-modell közül választhat, amelyek jellemzőikben különböznek egymástól.

Standard Sheet

Alapmodell nagy tartóssággal, önregeneráló funkcióval, kiváló átláthatósággal és érzékenységgel. Alkalmas lapos kijelzőkhöz, és műszerkalibráláshoz is használható.

Iron Shell

Erős és tartós védőfólia, mindössze 0,12 mm vastagsággal. Ellenáll az akár 1,8 méteres magasságból történő leejtésnek. Alkalmas lekerekített kijelzőkhöz.

Ultra Protection

Ha kiváló védelmet szeretne a készülékének, ez a fólia tökéletes választás lesz. Kétszer olyan vastag (0,24 mm), így akár 2 méteres magasságból történő eséseknek is ellenáll.

Unbreakable

A termékcsalád legtartósabb és legújabb modellje, amely a védőfóliák terén a legújabb technológiát alkalmazza. Mindössze 0,19 mm vastag, de akár 2 méteres magasságból történő eséseknek is ellenáll. Kiváló védelemmel rendelkezik a karcolásokkal szemben, és kiváló önregeneráló funkcióval.

Egyszerű fóliafelhelyezés

A védőfóliák kijelzőre történő ragasztásához száraz vagy nedves felvitelt lehet alkalmazni.

A nedves alkalmazás hátrányai

A nedves alkalmazás hátránya, hogy a készülék felületére először egy speciális folyadékot kell felvinni, amely beszivároghat a nyílásokba.  A felvitel után a készüléket 10-15 percig nem szabad használni. Ezenkívül, mivel a fólia alatt rugalmas folyadék van, a kijelző erősebb megnyomásakor mini mélyedések keletkezhetnek a felületen. A fólia felszínén látható textúra van, amely a narancshéjra hasonlít. A fólia kivágása kicsit bonyolultabb, mivel a vágás előtt egy speciális alátétet kell pontosan a fólia alá ragasztani.

Gyors és egyszerű száraz alkalmazás

A Fast Skin száraz ragasztófóliákat használ. A ragasztás előtt nem kell folyadékot felvinni a fólia alá. Maga a ragasztási folyamat tehát gyors és egyszerű, és az eszköz azonnal használható, nem kell várni a száradásra. A fólia könnyen felragasztható a teljes kijelzőfelületre, még az ívelt szélű modelleken is. A szárazon felragasztott fóliák nagy előnye a gyönyörűen sima, horpadások és narancshéjra hasonlító textúra nélküli felület. A fólia vágása gyors, és nincs szükség speciális alátétre.

A Fast Skin készülék a NAY elektronikai üzletekben, a FixServis fiókjaiban és a mobilszolgáltatóknál kapható Szlovákia-szerte. Ha tökéletes védelmet szeretne okoseszközeinek, és belefáradt a fóliák keresésébe, valamint a kétes minőségük miatti aggódásba, a Fast Skin remek választás lesz!