Az IFA egy nemzetközi szórakoztatóelektronikai vásár, amely világszerte ismert. Minden évben megrendezésre kerül, ezúttal szeptember 2. és 6. között, a Messe Berlin Exhibition Groundsban. Ismét számos érdekes márka vett részt a világ minden tájáról, például Japánból, Kínából, Európából és Amerikából. És a partnereink sem maradtak ki!

A legismertebb nemzetközi márkák közül, amelyek részt vettek az IFA Berlin 2022 vásáron, megemlíthetjük a Honor, Asus, Samsung, Garmin, Xiaomi vagy Nokia márkákat. Ezeket az óriásokat számos érdekes startup és kisebb vállalat is kiegészítette. Az egyes standokon megcsodálhattuk a legújabb okostelefonokat, órákat, laptopokat, táblagépeket, robogókat, valamint okosotthon-megoldásokat és érdekes kiegészítőket.

Nagyon kíváncsian vártuk, hogy kulcsfontosságú partnereink – a PanzerGlass, SBS mobile, Leqi, Renewd®, dbramante1982 és a Fonex – mit hoznak a vásárra. Sok időt töltöttünk ezen gyártók standjainál, és alaposan megvizsgáltuk az általuk készített és hamarosan megvásárolható új termékeket. Mi az, ami konkrétan felkeltette a figyelmünket?

Rengeteg hír az SBS mobile-tól

Az SBS mobile gyorsan fejlődik, és számos egyedi termékkel bővíti termékportfólióját.

Forradalmi MagSafe

A MagSafe-t az Apple hozta forgalomba még az iPhone 12 érkezésével. Ez egy vezeték nélküli mágneses töltő, amely ma már nagyon népszerű az iPhone-tulajdonosok körében. A gyártó SBS mobile új, az ilyen típusú töltővel kompatibilis tokokat mutatott be. Az SBS mobile partnerünkkel való szoros együttműködésnek köszönhetően kínálunk például elegáns  Force Mag tokokat iPhone 14 készülékhez, 10W MagSafe töltőt vagy a bevált, praktikus MagCharge autós tartót.

Rolling Stone együttműködés

Az SBS a Rolling Stone-nal, a népszerű, zenével foglalkozó tekintélyes amerikai magazinnal való együttműködésnek köszönhetően új, prémium Rolling Stone termékcsaládot mutatott be. Készen áll arra, hogy az ügyfelek számára egy magasabb szintű audio-élményt nyújtson.

Egyedi Evo Line töltők

Az új Evo Line töltőadapterek, kábelek és powerbankok beépített, kis kijelzővel rendelkeznek, amely a töltés állapotát vagy kapacitását mutatja. Ez egy érdekes funkció, amelyet sok felhasználó kétségtelenül értékelni fog.

Új, divatos case&me

Olaszország világhírű a divatmárkáiról. Ezért döntött úgy az olasz SBS vállalat, hogy olyan egyedi termékeket vesz fel a portfóliójába, amelyek ötvözik az elektronikát és a legújabb dizájntrendeket. A case&me új márka egyedi csuklópántokat kínál, amelyek a telefontokokhoz rögzíthetők. A kollekcióban emellett stílusos dizájnnal rendelkező táskák is szerepelnek.

Termékportfólió a fényképezéshez

Az SBS 3 termékcsaládot is újraindított a fényképezés és a streaming számára: Photo Pro, Light & Share és Easy Share. Ezek között számos praktikus tartozék található, az állványoktól kezdve a szelfibotokon át a világításig.

Új anyagok a Fast Skin számára

Az SBS standján lehetőségünk volt kipróbálni a vadonatúj Privacy Clear és Privacy Matt okostelefon képernyővédő-fóliákat, amelyeket úgy terveztek, hogy a Fast Skin készülékben vághatóak legyenek. Megvédik a képernyőt a sérülésektől, és megakadályozzák azt is, hogy a kijelzőn megjelenő adatokat a környezetében lévő idegenek lássák.

A Fast Skin az utóbbi idők egyik legújabb innovációja a világon. Itt a laptopok védelmében is történt fejlődés. A Fast Skin vágó új, kibővített változatával akár 15″ méretű laptopok védőfóliájának vágása is lehetséges. Így nagyon könnyen megvédheti a laptop nagyméretű kijelzőjét vagy borítóját.

Továbbfejlesztett PanzerGlass termékek

A dán PanzerGlass cég standjánál több új terméket is megnézhettünk, amelyek az iPhone 14 megjelenésével kapcsolatban kerülnek a piacra.

Új védőüvegek és tokok

Az iPhone 14 védőüvegek és tokok még tartósabbak, mint korábban. Akár 25%-kal erősebbek, mint az iPhone 13 üveg. Nagyobb magasságból történő leejtést is kibírnak, ellenállnak akár 3000 acélgyapottal történő karcolásnak, mégis újrahasznosított anyagokból készülnek, tehát környezetbarátok.

Keret a könnyebb üvegragasztáshoz

A PanzerGlass egyik legnagyobb újítása a csomagban található speciális keret. Ez segít abban, hogy az első alkalommal rendkívül pontosan ragassza fel az üveget, még akkor is, ha korábban nem csinált ilyet. Így nem kell szakemberekkel ragasztatnia.

Új keménységi osztályok és SAFE-tanácsadás a fiatalok számára

A PanzerGlass az IFA 2022 kiállításon új keménységi fokozatokat mutatott be védőüvegeihez. A Gold termékcsalád 1x csiszolt és kemencében edzett, így kedvező ár-érték arányt biztosít. A Platinum fokozat 2x csiszolt és edzett, hogy még jobb tartósságot biztosítson. A Diamond termékcsalád a kínálat csúcspontja. Ez akár 3x csiszolt és edzett, így kiváló tartóssággal rendelkezik.

A fiatal PanzerGlass felhasználók számára létezik egy speciális SAFE-termékcsalád. Ez utóbbit kiváló tartósság jellemzi, ugyanakkor megfizethető áron.

LEQI és együttműködések neves márkákkal

Výrobca smart kolobežiek LEQI nám vo svojom stánku poodhalil jedinečné technológie a konštrukčné riešenia, ktoré integruje do aktuálnych modelov. Zaujímavosťou je spolupráca spoločnosti LEQI s prestížnymi svetovými značkami. Napríklad RedBull, Tesla či Mercedes. Jednotlivé modely kolobežiek sú pripravené vyhovieť aj požiadavkám tých najnáročnejších používateľov. Preto nás teší, že ich môžeme dovážať na Slovensko.

A LEQI, az intelligens robogók gyártója bemutatta a standjánál a jelenlegi modelljeibe integrált egyedi technológiákat és tervezési megoldásokat. Érdekesség a LEQI együttműködése neves világmárkákkal, például a RedBull, a Tesla vagy a Mercedes márkákkal. A robogók egyedi modelljei készen állnak arra, hogy megfeleljenek a legigényesebb felhasználók igényeinek is. Ezért örülünk, hogy Szlovákiába is importálhatjuk őket.

Dbramante1982 fenntartható termeléssel

A dbramante1982 márka okostelefonokhoz való táskák és tokok gyártására összpontosít. A stílusos új modellek mellett az IFA 2022 vásáron bemutatta a környezetbarát gyártás további fejlesztésére irányuló terveit is. Partnerséget kötött a WWF-fel, amelynek célja, hogy együttműködve fenntartható termelést, forgalmazást és csomagolást biztosítsanak, valamint csökkentsék az energiafogyasztást.

Örülünk, hogy a fogyasztói elektronika fejlődése ilyen gyorsan halad előre, ugyanakkor egyre inkább gondolnunk kell a környezetvédelemre is. Partnereinkkel együttműködve már most aktívan dolgozunk azon, hogy Szlovákiában minél hamarabb kínálhassuk az egyes innovációkat.